Журнал «Український соціум» відновлює свою роботу!

Людмила Сокурянська

Соціологічна асоціація України, незважаючи на умови воєнного часу, не залишає без уваги видавничу діяльність провідних соціологічних установ нашої країни. Ситуація, що склалася з часописом «Український соціум», публікація якого була призупинена, викликала стурбованість членів Правління САУ, які вважають неприпустимим, щоб це авторитетне фахове видання, на сторінках якого протягом двох десятиліть публікували результати своїх теоретичних та емпіричних розвідок провідні українські та закордонні соціологи, припинило своє існування. З огляду на це, небайдужі члени САУ висловили бажання підтримати «Український соціум», підключившись до роботи його редакційної колегії.

Отже, шановні колеги-соціологи, маємо задоволення повідомити, що журнал «Український соціум» відновлює свою роботу! Звертаємося до його давніх друзів та нових авторів з пропозицією надсилати до редакції «Українського соціуму» свої наукові статті.

Нагадуємо, що за умови відповідності статті вимогам журналу та прийняття рішення щодо її друку вона публікується безоплатно.

Контакти з редакцією журналу залишаються актуальними, вся інформація на сайті видання «Український соціум» релевантна. Тож, колеги,«Український соціум» чекає на ваші статті!

Теги